Ultimele stiri

Piața Victoriei a fost plină! A fost Rock pentru Revoluție, la Timișoara

La 25 de ani de la Revoluție, Pheonix a renăcut, iar. Într-o nouă formulă, formația, alături de trupa Pro Musica și sârbii de la Riblia Corba și Bajaga i Instruktori a făcut sectacol, la Timișoara. Platoul din fața Operei a fost plin la concertul Rock pentru Revoluție, concert menit să celebreze victoria Revoluție de la Timișoara din 1989.

Pe scenă au urcat, rând pe rând, Pro Musica, Riblia Corba, Bajaga i Instruktori și Pheonix. Publicul format din rockeri  convinși, oameni mai în vârstă, tineri, dar și oameni dornici de distracție, a fost în extaz și nu a plecat acasă până după ora 12.00, atunci când celor de la Pheonix le-a fost cerut de către organizatori să scurteze recitalul pentru a nu fi probleme că ora de încheiere a spectacolului ar fi fost mult prea târzie.

La microfon s-a suit și primarul Nicolae Robu, rocker convins, care la promis timișorenilor că din anul 2015 Timișoara va avea festival de rock. Dacă primarul Nicolae Robu s-a limitat doar la declarații, fostul viceprimar, actualul consilier local, Adrian Orza a și cântat puțin la microfon alături de sârbii de la Bajaga i Instruktori.

Cel mai așteptat moment al spectacolului a fost clar recitalul susținut de legendara trupă Pheonix, cea cara a urcat ultima pe scena amplasată în Piața Operei.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*