Ultimele stiri

Piața volantă din Timișoara va funcționa și pe timp de iarnă. Cum vor inițiatorii proiectului să vină în întâmpinarea comercianților

Piata Volanta

Vești bune pentru timișorenii și comercianții care frecventează piața volantă de la Stadion! Cei ce s-au obișnuit să cumpere fructe și legume direct de la producători nu au de ce să se teamă de venirea iernii, căci piața volantă va rămâne pe poziții. O anunță, Ștefan Sandu, unul dintre inițiatorii proiectului, care spune că deja a discutat cu primarul Nicolae Robu despre prelungirea funcționării pieței și pe perioada rece.

„Din discuțiile pe care le-am avut cu diverși producători din județ care au amenajate sere, ne-au spus că au posibilitatea să vină și pe perioada iernii cu salată, sapanc, ridichi, ceapă verde… astfel încât, putem menține în permanență această piața funcțională, chiar și pe perioada iernii”, explică consilierul PDL, Stefan Sandu.

Mai mult decât atât, proiectul dorește să vină și în întâmpinarea comercianților care nu de puține ori au venit cu o zi înainte cu produsele ce urmau expuse doar pentru a reuși să prindă un loc, având în vedere cererea mare de expunere în cadrul pieței de la Stadion. Acum, inițiatorii doresc să propună ca pe viitor, printr-un abonament, să se poată rezerva locuri în cadrul pieței volante. În acest fel, s-ar evita situațiile incomode în care sunt puși comercianții.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*