Ultimele stiri

Piețele din Timișoara luate cu asalt de oamenii legii! Care este motivul

piața

Razie în piețele agroalimentare din Timișoara!  Douăzeci de poliţişti de la Investigarea  Fraudelor efectuează controale în mai multe pieţe în vederea prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu legume şi fructe.

„Astăzi, 25 iulie, 20 de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, sprijiniţi de cei de la rutieră, acţionează pe raza municipiului Timişoara, efectuând controale la mai mulţi agenţi economici din pieţe în scopul prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale”, transmit reprezentanții IPJ Timiș .

Echipele de control verifică respectarea normelor referitoare la plata T.V.A. intracomunitară, dacă documentele de transport sunt conforme cu realitatea, concordanţa între stocurile criptice şi faptice, documentele de provenienţă a mărfurilor, respectarea prevederilor legale în întocmirea documentelor fiscale şi contabile, respectarea condiţiilor de depozitare şi comercializare a mărfurilor alimentare, precum şi verificarea situaţiei contractuale a angajaţilor

De asemenea, se verifică respectarea legislaţiei în domeniul transportului de mărfuri, fiind amplasate filtre rutiere.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*