Ultimele stiri

Pizza țărănească

Pizza țărănească

Reteta postata de Cornelia.

Ingrediente:
Pentru aluat: faina 700gr, lapte Sole 300ml ,ou 1 buc, un cub drojdie, sare ,100 ml
ulei. Ciuperci conserva, ardei, sunca, cârnați, rondele de ceapa, ,masline ,cașcaval Sole,  sos de rosii,1 ou fiert

Mod de preparare:
Se prepara un aluat din cantitatile de mai sus care se lasa la dospit,dupa aceia se intinde in foaie(1/2cm) si se aseaza pe tava(tava se tapeteaza cu faina). Deasupra se pune un strat foarte subțire de sos de rosii,pe urma cupercile taiate lamele , ardeiul gras taiat fasii subtiri, rondelele de ceapa,sunca,cabanosul,maslinele decojite,mozzarela data prin razatoare ,si oulfiert si taiat fasii.Se da la cuptor timp de 20 min.

Servire: Se serveste caldă cu ketchup

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*