Ultimele stiri

Plafar a lăsat mai multe clădiri de pe Calea Martirilor să ajungă focare de infecție. Cum vrea să îi pedepsească Traian Stoia [FOTO]

Focar de infecții pe Calea Martirilor! Mai multe locuințe care aparțin companiei Plafar au fost lăsate în voia sorții de proprietari, astfel că, pe lângă faptul că arată ca după război, acestea sunt populate de oameni ai străzii care au adus construcțiile la stadiul de adevărate pericole, având în vedere mizeria și mirosul greu de suportat din imobile.

În timp ce în Timișoara nu există locuințe, mai multe imobile au fost lăsate într-u n stadiu avansat de degradare de către compania Plafar. Acum Primăria vrea să ia măsuri, iar în acest sens, viceprimarul Traian Stoia propune că proprietarii să fie amendați în fiecare zi până vor demara lucrările de salubrizare și de reabilitare a clădirilor.

„Plafar-ul trebuie să plătească pentru lipsa de interes în refacerea clădirilor. După mine, aceștia ar trebuia amendați zilnic. Nu sunt locuințe în oraș, avem o serie de nevoi ce nu se pot rezolva și clădirile astea stau așa. E păcat de clădiri că se degradează într-un ritm alert?”, a declarat, vineri, viceprimarul Traian Stoia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*