Ultimele stiri

Planuri mari pentru anul 2015! Primăria vrea să finanțeze realizarea unui skate-park la Timișoara

Municipalitatea vrea să le ofere un motiv de bucurie tinerilor și pune la punct construirea unui skate-park la Timișoara. Astfel, după ce urbea de pe Bega a rămas fără un loc special amenajat pentru iubitorii sporturilor extreme și după mai mulți ani de promisiuni, iată că proiectul ar putea deveni realitate.

În anul 2015, proiectul de realizare a unui skate-park va intra în implementare pe bani de la bugetul local. Momentan, proiectul se află în fază de pregătire a licitației, dar proiectantul a făcut deja un proiect care îndeplinește toate condițiile pentru competițiile internaționale de skatebording, iar prețul acestuia se ridică undeva la 2 milioane de euro.

„Proiectul este în faza de pregătire a licitaţiei acum se întocmeşte caietul de sarcini şi documentaţia de licitare în ansamblul ei pentru a fi trimisă la SEAP spre publicare. Cu proiectanții s-a ajuns la o formulă de compromis, au făcut un proiect care este îndeplineşte toate condiţiile de omologare a skate-park-ului pentru competiţii internaţionale şi care este cu un cost maxim sau cel mult două milioane de euro”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Noul skate-park ar urma să fie amplasat în Parcul Central, pe o suprafață de aproximativ 1.500 de metri pătrați, exact pe locul în care se afla vechiul parc.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*