Ultimele stiri

Pleacă sau nu pleacă senatorul Petru Ehegartner din PNL? Ce politicieni din Timiș ar mai putea trece la partidul lui Călin Popescu Tăriceanu

Petru Ehegartner

Surse Timisoara Online spun că senatorul Petru Ehegartner va participa la congresul Partidului Liberal Reformator, și că se va alătura formațiunii conduse de Călin Popescu Tăriceanu. Totuși, senatorul PNL susține că nu pleacă din partid, dar nici nu infirmă că acest lucru s-ar putea întâmpla într-un viitor apropiat.

Senatorul va participa în această săptămână la reuniunea PNL, dar din cele susținute se pare că nu va profita de această ocazie să-și dea demisia și să plece în partidul condus de Tăriceanu. Totuși, el lasă o portiță deschisă către mutarea în Partidul Liberal Reformator.

Întrebat dacă are de gând să demisioneze la acea întâlnire, senatorul a răspuns “Nu fac eu așa ceva. Eu când o să o fac, o să o fac! Nu o voi face anticipat”

Vă reamintim că la sfârșitul lunii iunie liberalii din toată ţara au participat la Congresul de la Bucureşti, acolo unde printre altele s-a votat şi schimbarea statului partidului. Atunci, Ehegartner a votat împotriva schimbării statului PNL, iar suspiciunile că el ar putea pleca în partidul lui Tăriceanu au devenit tot mai mari.

Tot sursele Timișoara Online susțin că la partidul înființat de Călin Popescu Tăriceanu, din Timiș, ar mai putea migra lugojeanul Ioan Ambruș, Ionel Patrichi și directoarea AJOFM, Gina Grigorie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*