Ultimele stiri

Plimbări cu bicicleta dedicate timișorencelor îmbrăcate în ie și iubitorilor de carte, la Timișoara în acest an. Ce surprize pregătește „Verde pentru Biciclete”

Campania „Verde pentru Biciclete” continuă și în acest an cu scopul de a motiva cât mai mulți timișoreni să se plimbe cu bicicleta. „Așteptările noastre sunt ca anul 2015 să fie un an semnificativ pentru conștientizarea faptului că bicicleta reprezintă, de fapt, un stil de viață. Un stil de viață manifestat sub toate aspectele: sănătate, timp petrecut cu familia și prietenii, atenția față de cultură și tradiție, sport”, transmit organizatorii campaniei.

Tocmai de aceea, și în acest an se vor organiza o serie de proiecte și acțiuni pentru a promova mersul pe două roți, printre care și două evenimente în premieră. Este vorba despre „IA Românească pe Bicicletă” și „Cititori pe Bicicletă”. De asemenea, la sfârșitul anului va fi inițiată și o campanie online de conștientizare și educare, cu accent pe regulile de circulație în trafic.

Iată la ce plimbări sunt invitați timișorenii în acest an:

1. Pedalarea de Primăvară – 19 aprilie 2015
2. Cochete pe biciclete – 24 mai 2015
3. IA Românească pe Bicicletă – 21 iunie 2015
4. Ture cicliste bănățene și proiecții de filme pe tematică ciclistă mai-august 2015
5. Cupa Arsenal Park – 16 august 2015
6. Cititori pe Bicicletă – septembrie 2015
7. Numărătoarea de Toamnă – octombrie 2015

Până în momentul de faţă, pe străzile din Timişoara circulă aproximativ 16.000 de biciclişti cu număr „Verde pentru Biciclete”.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*