Ultimele stiri

Ploaia pune probleme! Timișoara scapă de polei, dar se împotmolește în bălți

Ploaia i-a scăpat pe timișoreni de îndatoriri. A curătat totată gheața de pe trotuarele ce trebuiau curățate de proprietari, iar amenzile cu care Poliția Locală amenința pot fi uitate. Dar dacă poleiul a dispărut nu înseamnă că au dispărut și problemele. Acum, după aproape 12 ore de ploaie necontenită, Timișoara este plină de bălți.

DSC_0040DSC_0042

Pe lângă traficul îngreunat pe care ploaia l-a provocat într-una dintre cele mai mari intersecții din Timișoara, bălțile din zonă le-au dat mari bătăi de cap trecătorilor. Vorbim de intersecția de la Arta Texitlă, din Calea Șagului, acolo unde o baltă imensă îi pune în dificultate pe pietoni atunci când aceștia trebuie să traverseze strada. Balta se întinde pe întreaga lățime a zebrei, așa că timișorenii trebuie să-și exerseze condiția fizică și să sară pentru a putea ajunge pe „malul” celălalt. Să nu mai spunem că bătrânii sunt obligați să intre prin apă, căci una semenea salt ar fi aproape imposibil pentru ei.

Situația este, însă, aceeași de fiecare dată când plouă, iar locuitorilor din zonă nu le mai rămâne decât să spere că pe viitor vor avea străzi după modelul visat de primarul Nicolae Robu: străzi ce se curăță sigure atunci când ploua, ca strada Orion sau cea din Piața Iosefin.

DSC_0051 DSC_0050 DSC_0049 DSC_0044 DSC_0042 DSC_0052

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*