Ultimele stiri

Ploaie de amenzi în ultimele 24 de ore pe șoselele din Timiș. Câte sancțiuni s-au aplicat

etilotest

Zi plină pentru polițiștii de la Rutieră! În ultimele 24 de ore, peste 250 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate şoferilor indisciplinaţi. Și de această dată, cele mai multe dintre acestea au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

„La data de 27 octombrie a.c., poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi impunerii respectării regulilor de circulaţie tuturor participanţilor la trafic. Acţiunile au vizat, în special, depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind viteza de deplasare şi regulile privind efectuarea manevrei de depăşire”, transmit cei de la IPJ Timiș.

Astfel, au fost utilizate toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier, amplasate în sistem cascadă, pentru măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 261 de sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto care au încălcat normele rutiere, 184 fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 12  permise de conducere,  5 pentru depăşirea limitelor de viteză, 4 pentru neacordare prioritate pietoni, 1 pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi 2 pentru alte abateri.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*