Ultimele stiri

Ploaie de amenzi pe șoselele din Timiș. Câți șoferi au fost arși la buzunar în ultimele patru zile

poliția

A plouat cu amenzi în ultimele patru zile pe șoselele din Timiș. Astfel, poliţiştii rutieri au aplicat aproape 800 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi. Cele mai multe amenzi au fost și de data aceasta pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Au fost constatate 5 infracţiuni şi aplicate 777 de sancţiuni contravenţionale, 274 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 158 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Totodată, au fost sancţionaţi şi 69 de pietoni pentru nerespectarea prevederilor legale.

Au fost reţinute în vederea suspendării 37 de permise de conducere ale şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor şi vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire şi semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric. De asemenea, au fost retrase 15  certificate de înmatriculare.

În zilele de week-end, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*