Ultimele stiri

PMP Timiș: „Pentru prima dată în istoria României, un prim ministru urmărit penal”. Ce spune Roxana Iliescu despre reacția șefului PSD Timiș

Partidul Mișcarea Populară a organizat duminică un miting în fața Guvernului, ocazie cu care a solicitat demisia Premierului Victor Viorel Ponta.

“ Unui guvern penal cu nu mai puțin de 14 miniștri condamnați sau având probleme cu justiția, se adaugă în acest moment, pentru prima dată în istoria României, un prim ministru urmărit penal. Aceasta este cartea de vizită cu care Guvernul României și însuși Premierul se prezintă în fața statelor din Uniunea Europeană și în fața liderilor din întreaga lume.
Din nefericire pentru noi toți, rămânerea sa în funcția de premier aduce grave prejudicii de imagine României care se vor reflecta automat în pierderea credibilității pe plan extern, neîncrederea investitorilor străini, dobandă mai mare la împrumuturile externe, pe plan intern creșterea cursului valutar, creșterea prețurilor sunt doar câteva din efectele iresponsabilității Premierului“, susține liderul PMP Timiș, Roxana Iliescu.

Președintele PMP Timiș îi bate obrazul liderului PSD Timiș, Sorin Grindeanu, care invocă necesitatea ca “PSD să rămână cu orice preț la guvernare”. Cu atât mai mult, în acest context, este absolut hilară și denotă în același timp servilism atitudinea celor din PSD Timiș care au votat în unanimitate pentru o Rezoluție de susținere necondițională a premierului urmărit penal”.

„Acum ne este mult mai evident motivul rămânerii în funcția de Președinte al Consiliului Județean Timiș a domnului T. Bojin în condițiile în care este cercetat de DNA. În momentul în care i-am solicitat demisia, atitudinea a fost aceeași ca a liderului său Ponta, de sfidare”, mai este de părere Roxana Iliescu.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*