Ultimele stiri

PMP vrea să îl demită pe Titu Bojin. Ce spune rivalul Nicolae Robu

Vizita fostului președinte Traian Băsescu i-a făcut pe membrii filialei Timiș a PMP să zboare…cu gândul. Mai exact, cu gândul la demiterea președintelui Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin.

„Facem un apel la decență! Este inadmisibil ca județul Timiș sa fie reprezentat în continuare de Titu Bojin în calitate de președinte al CJ, în contextul în care asupra sa planează suspiciuni de comitere a unor infracțiuni asimilate corupției”, a transmis Roxana Iliescu, președintele PMP Timiș.

În acest sens, formațiunea a început joi strângerea de semnături pentru realizarea unui referendum pentru demiterea social-democratului Bojin.

Deși în rivalitatea totală cu Bojin, primarul Nicolae Robu nu este la fel de vehement și susține că nu-l preocupă problema.

“Nu mă preocupă pe mine campania PMP. E problema domnului Bojin. E problema PSD. Nici nu ştiu exact situaţia domnului Bojin. Cred că benefiaciază de prezumţia de nevinovăţie. Nu e problema mea, pe mine mă preocupă multele probleme ale Timişoarei şi îmi ocup timpul pentru a găsi cele mai bune soluţii”

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*