Ultimele stiri

PNL a luat foc! Va sesiza din nou Curtea Constitutională

PNL

PNL a luat foc si se pregateste sa sesizeze din nou Curtea Constitutionala cu privire la deja faimoasa OUG 55 – ordonanta migratiei politice. PNL este revoltat de faptul ca PSD, prin majoritatea pe care o detine in Comisia Juridica, nu a prevazut in legea de respingere a OUG 55 pierderea mandatelor alesilor traseisti sau revenirea la situatia anterioara emiterii OUG 55.

Astfel PNL, prin vocea deputatului Raluca Turcan, avertizeaza ca va sesiza din nou CCR, daca legea de respingere a OUG 55 nu va prevedea o reglementare a situatiei alesilor locali.

„Majoritatea PSD din comisiile Camerei Deputaților nu respectă decizia CCR cu privire la OUG 55 privind migrația aleșilor locali. PNL consideră că nereglementarea situației aleșilor locali care au migrat nu corespunde solicitării CCR, care spune explicit că ”Parlamentul urmează să reglementeze, prin legea de respingere, măsurile necesare cu privire la efectele juridice produse pe perioada de aplicare a OUG 55/2014, pentru a le pune în acord cu decizia CCR”. În măsura în care formula adoptată de Parlament nu este în acord cu decizia CCR, PNL va sesiza din nou Curtea Constituțională cu prevederile legii de respingere a OUG 55. Partidul Național Liberal cere ca toți cei care intră sub incidența acestei decizii a Curții Constituționale să își piardă mandatul de ales local”, a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

Articol preluat integral de pe www.stiripesurse.ro

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*