Ultimele stiri

PNL acuză: Bani pregătiți pentru cumpărarea studenților, presiuni asupra directorilor de școli, anularea de voturi valide si turism electoral

Marian Vasile

Acuze grave aduse de PNL în ultima zi de campanie electorală! Marian Vasile, directorul de campanie al formațiunii a întors armele către rivalii din PSD, pe care îi acuză că vor să fraudeze votul de duminică, 16 noiembrie. Cu toate acestea, liberalul îi avertizează că PNL-ul dispune de metode prin care vor stopa aceste potențiale ilegalități.

Bani pregătiți pentru cumpărarea studenților, presiuni asupra directorilor de școli, anularea de voturi valide dar si turismul electoral sunt doar câteva dintre ilegalitățile pe care Marian Vasile susține că le pun la cale cei din PSD.  În acest sens, liberalul spune că numai pentru Complexul Studențesc social-democrații au pregătit 100.000 de lei, bani cu care ar urma să fie mituiți studenții.

PSD este incredibil în ceea ce face, pentru că pregătește un furt masiv bazat pe bani și alte foloase materiale. Din informațiile noastre, doar pentru Complexul Studențesc au pregătit 100.000 de lei, pentru cumpărarea voturilor studenților. Deși i-au trimis acasă, cam jumătate au rămas. Totodată, încearcă să ne cumpere reprezentanții din secțiile de votare cu sume începând de la 250 de lei”, a declarat Vasile.

Mai mult decât atât, liderul liberal acuză că cei din PSD ar pregăti un furt masiv între orele 20.00 și 23.00, dar și la numărarea voturilor. De asemenea, Vasile spune că are informații că se vor încerca ilegalități și la deschiderea urnelor.  “Există și acele pomeni electorale care se practică și sunt ilegale. Deja se împart ceasuri”, mai adaugă liberalul.

Totodată, liderul de campanie al PNL atrage atenția că liberalii sunt foarte pregătiți și gata să descopere orice încercare de a frauda votul de duminică.

Vom avea toate intrările în județ și în Timișoara monitorizate cu mașini, care vor filma și se vor lua după autocare și mașinile mici, pentru că știm că au practicat și au perfecționat acel vot cu mașini mici. Suntem cu ochii pe ei. Eu cred că de această dată va fi cu totul altfel, pentru că turul unu poate ne-a prins descoperiți, dar acum nu e cazul. Duminică va curge cu plângeri penale. Nu vom avea milă, pentru că nu trebuie să avem milă față de o astfel de inițiativă murdară a PSD

În plus, Marian Vasile a mai anunțat că duminică va funcționa și un site unde cetățenii vor putea sesiza posibilele fraude, dar și un sistem computerizat de identificare a votului multiplu.

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, trage și el un semnal de alarmă

Edilul șef al Timișoarei aduce și el vorbe grele la adresa PSD. Robu spune că îi avertizează pe social democrați să nu încerce să facă diverse ilegalități, pentru că nu își dorește ca locurile ce vor rămâne libere în pușcării și devină populate cu PSD-iștii din Timiș.

Am aflat că PSD-ul în disperarea în care se află a organizat o întâlnire cu directorii școlilor din Timișoara. Este inadmisibil! Noi, PNL, nu am implicat niciodată școlile în campania electorală. Le cer celor din PSD să se oprească și să îi respecte pe directorii de școli. Avem semnale că PSD-ul pregătește fraudarea alegerilor acolo unde va putea să o facă. Să nu îndrăznească pentru că avem o asemenea mobilizare antifraudă, cum nu s-a făcut niciodată și să aibă grija că nu cred că va fi bine ca locurile din pușcărie care le vor elibera în urma amnistiei pregătite de Ponta, să fie ocupate de unii concitadini de-ai noștri”, explică Robu.

1 Commentariu pe PNL acuză: Bani pregătiți pentru cumpărarea studenților, presiuni asupra directorilor de școli, anularea de voturi valide si turism electoral

  1. Pana nu se scoate politicul din scoli, Romania nu are nici o sansa sa devina o societate normala.Suntem departe de Europa civilizata si conducatorii nu fac nimic pentru a integra Romania in civilizatia Europei.Aceste practici sunt de factura bolsevica, preluate creativ de romani.La noi se mimeaza democratia, seriozitatea,respectarea legilor,etc.O marlanie. Mizerabil.Trist.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*