Ultimele stiri

PNL-iștii cu funcții din Timiș vor fi evaluați din două în două luni. N-au rezultate, n-au susținere politică

Au funcții în partid, dar asta nu le garantează nimic. După ce săptămâna trecută co-președinții PNL Timiș, Dan Popa și Nicolae Robu, anunțau că președinții de organizații locale nu pot dormi în fornt, căci astfel vor fi schimbați, iată că formațiunea continuă pe același principiu. Toți liberalii ce au funcții în vor fi evaluați din două în două luni după criterii clare stabilite de formațiune.

În contextul omogenizării formațiunii, joi au fost validați și responsabilii adjuncți de zone. Cu toate acestea nici responsabilii de zonă și nici adjuncții lor nu au garanții că vor rămâne pe poziții, anunță co-președintele Nicolae Robu.

„Simpla deținere a poziției de responsabil de zonă nu îți oferă nimic Dacă cineva nu produce rezultate, nu va avea susținere politică. Toate aceste poziții sunt de răspundere, de muncă, și nu sunt recmpense. Recompensele vor veni la vremea lor pentru cei ce le merită. Toți colegii din PNL au în raniță bastonul de mareșal. Ei trebuie să dovedească prin muncă că merită să le fie oficiată deținerea bastonului de mareșal”, e declarat Nicolae Robu.

Astfel, liderii PNL Timiș promit evaluări din două în două luni pentru a vedea rezultatele. Cei ce vor munci, vor fi recompensați, iar cei ce nu și-au făcut treaba vor fi schimbați, a mai explicat Robu, care spune că modalitatea aceasta de lucru demonstrează caracteristica meritocratică a formațiunii pe care o conduce cot la cot cu Dan Popa.

1 Commentariu pe PNL-iștii cu funcții din Timiș vor fi evaluați din două în două luni. N-au rezultate, n-au susținere politică

  1. SUPER!!! Gandirea liberala brat la brat cu practica liberala!!! Ia sa-i auzim pe carcotasii de serviciu la ce comentarii mai apeleaza?!? :)Asteptam cu interes o eventuala grila, criterii de evaluare! Felicitari!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*