Ultimele stiri

PNL lipeşte afişe electorale şi pe stâlpi deşi acest lucru nu este permis

AFIS PNL

PNL Timiş nu pare să ţină cont de modul în care trebuie să se desfăşoare campania electorală şi a lipit afişe şi pe stâlpii din oraş. Consilierul Local PDL Ştefan Sandu este cel care a semnalat această neregulă şi a scris despre acest lucru pe contul său de Facebook.

„Aş propune o temă de discuţie la aceasta întâlnire: respectarea curăţeniei și aspectului oraşului. Aș vrea să ştiu de ce cetăţeanul obişnuit este amendat dacă aruncă o ţigară pe jos, dar echipa PNL poate să lipească afişe și autocolante pe unde le vine, fără a fi traşi la răspundere. De ce legea se aplică doar unora? De ce trebuie să existe şmecheri și fraieri? Când echipa primarului face asemenea gesturi, care este exemplul dat cetăţenilor? Când se va înţelege că spiritul şi mentalitatea oraşului este o suma de valori și principii care trebuie respectate în primul rând de cei de la vârf, pentru a fi apoi impuse comunităţii?”

AFIS PNL

Ştefan Sandu a afirmat că un astfel de comportament arată o lipsă de respect faţă de oraş: „PNL ar trebui să ştie că există nişte regulamente, nişte liste, nişte hotărâri ale Consiliului Local, chiar nu poţi să afişezi oriunde”.

Mai mult, consilierul este de părere că aceste afişe vor rămâne neatinse timp de ani de zile, având în vedere că, în mai multe locuri din oraş, există încă afişe şi autocolante din campania din 2012.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*