Ultimele stiri

PNL, PDL și PNȚCD au semnat protocolul de colaborare la nivel local. Ce spune Ciprian Mihok despre faptul că această alianță nu ar fi una validă

Așa cum va anunțam încă de ieri, PNL, PDL și PNȚCD au semnat în cursul zilei de astăzi un protocol de colaborare la nivel local. Cele trei partide s-au aliat într-o formațiune de dreapta și promit proiecte comune care să vină în întâmpinarea tuturor timișorenilor.

În ropote de aplauze ale colegilor de partide, cei trei reprezentanți ai formațiunilor politice, Dan Diaconu, de la PNL, Adelina Tîrziu de la PDL (mandatată de Cornel Sămărtinean) și Ciprian Mihok de la PNȚCD, au semnat protocolul  prin care și-au dat mâna în Consiliul Local.

Prezent la eveniment, președintele PNL  Timiș, Nicolae Robu a declarat:  „Forțele de dreapta trebuie să se unească pentru a se pune în acord cu așteptările cetățenilor. La nivel organizațiilor municipale discuțiile au fost mai largi. Astăzi trecând peste anumite relații conducerile la nivel de Timișoara sunt aici pentru a semna”.

Totuși protocolul semnat în această după-amiază este cu dute-vino. Valentin Moldovan, președintele PNȚCD Timiș declara cu doar câteva ore înainte că el nu are cunoștințe de intenția lui Ciprian Mihok de a semna acest protocol, și că acesta nu va fi valabil fără acordul său în prealabil pentru că Mihok nu are dreptul de a semna.

„Deși Valentin Moldovan susține că nu pot semna, am făcut-o. Un partid constă mai mult în membri săi decât în președintele lui. Un partid este ca o familie care servește tuturor membrilor ei. Haideți să vedem mai departe de niște oameni cu niște funcții ”, a declarat în acest context Ciprian Mihok.

2 Commentarii pe PNL, PDL și PNȚCD au semnat protocolul de colaborare la nivel local. Ce spune Ciprian Mihok despre faptul că această alianță nu ar fi una validă

  1. ————Felicitari Ciprian MIHOK ,,,, Ai dovedit un caracter puternic,,,, la fel ca si tatal tau Gh. MIHOK ,,,,,, Vezi WWW ; sevastianbalescu.ro ,,,, !!!!

  2. —————-Salutari si urari de bine ptr. Ovidiu CIHANDU ,,,, !!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*