Ultimele stiri

PNL, reacţie la declaraţiile fostului preşedinte Traian Băsescu

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu susţine că acțiunile din prezent ale fostului preşedinte Traian Băsescu nu au credibilitate şi nici relevanţă, punctând că, în cei zece ani de mandat, acesta nu a reuşit să semneze un pact politic pentru Armată, în timp ce actualul şef de stat a realizat acest lucru în mai puţin de doua luni. Liberala  mai arată că foştii preşedinţi, Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Basescu, vor fi tot timpul tentaţi să considere providenţială întreaga activitate pe care au desfăşurat-o în perioada în care au îndeplinit cea mai importantă funcţie în statul român, scrie știripesurse.ro.

Foștii Președinți, Ion Iliescu, Emil Constantinescu și Traian Băsescu vor fi tot timpul tentați să considere providențială întreaga activitate pe care au desfășurat-o în perioada în care au îndeplinit cea mai importantă funcție în statul român.
Este o reacție firească. Mandatele lor diferite, cu bune și cu rele, vor fi analizate, însă, cu obiectivitate și în timp, de istorici.
Așa cum am spus-o și în cazul fuziunii dintre PNL si PDL, noi, ceilalți trebuie să privim spre viitor cu speranță, și cu înțelegere spre trecut. Fără a defini cele două mandate ale fostului Președinte al României, Traian Băsescu, am o singură observație: în cei 10 ani nu a reușit să semneze un pact politic pentru Armată, lucru pe care actualul Președinte l-a realizat în mai puțin de două luni.
În rest, consider că acțiunile din prezent ale domnului Traian Băsescu nu mai au credibilitate în fața cetățenilor și nici relevanță pentru actuala direcție politică de consolidare a dreptei și de reformă a clasei politice„, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*