Ultimele stiri

PNL reacționează, după ce Ponta a propus ca fiecare român să își declare veniturile: Expertul MTO arată cu degetul românii cinstiți

PNL

PNL a reacționat după ce premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că ar trebui să se revină la practica pe care o aplică toată țările occidentale cu privire la declarația de avere pe care fiecare cetățean ar trebui să o completeze anual.

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi afirmă, prin intermediul unui comunicat de presă, că Ponta „arată cu degetul înspre românii cinstiți” pentru a masca „blocharea”  activității  ANAF privind confiscarea averilor „marilor corupți” în urma hotărârilor judecătorești.

„Revolta pe care premierul Victor Ponta a stârnit-o dupã ce a propus ca românii sã-și declare veniturile intr-o noua maniera este complet justificatã. Nu intru în detaliile de ordin tehnic ale adoptãrii unei asemenea mãsuri, deși nici acestea nu trebuie trecute cu vederea- creșterea inutilã a birocrației și faptul cã și pânã acum au existat forme prin care au fost impozitate veniturile din alte surse. Dar, de aceastã datã, nu ignoranța l-a determinat pe Victor Ponta sã vinã cu aceastã propunere. Intenția sa a fost aceea de a acoperi faptul cã blocheazã confiscãri de la marii corupți, în timp ce aratã cu degetul înspre românii cinstiți ai clasei de mijloc. Cu alte cuvinte, Victor Ponta este un haiduc, dar nu în sensul clasic, ci unul al corupților. Îi culpabilizeazã pe românii care au ca surse de venit alte activitãți independente sau chirii, în timp ce se strãduiește sã ne distragã atenția de la presiunea exercitata asupra demnitarilor corupți”, este de părere Raețchi. Citește mai multe AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*