Ultimele stiri

PNL s-a predat în Parlament

PNL

Negocierile nu sunt în avantajul PNL, calculul fiind insuficient chiar și cu UDMR. Liberalii nu vor reusi in aceasta primavara schimbarea Guvernului PSD, spun voalat liderii din Opozitie.

„Prima mea opțiune și cea principală a PNL este de a schimba Guvernul Ponta. Din păcate, posibilitatea de a schimba Guvernul Ponta ține de o majoritate parlamentară, de un calcul aritmetic, care acum nu e în avantajul PNL. Facem, în schimb, opoziție și încercăm să îmbunătățim orice fel de proiect în interesul cetățeanului din România”, a declarat copreședintele PNL, Alina Gorghiu, la Realitatea TV.

„Calculul este insuficient și cu UDMR. S-au făcut discuții cu foarte mulți parlamentari (…)  La Consiliul Național din 23 mai vom stabili când o vom depune, pentru că pasul principal era acela de a finaliza programul de guvernare. Pe data de 23 va fi finalizat și votat în forul de conducere. În acest moment se discută concret pentru încheierea unui acord pentru coerența Opoziției parlamentare. Nu știu în ce măsură numărul va fi suficient pentru a putea vota moțiunea de cenzură, în scopul debarcării lui Ponta. Nu vreau să mint, să spun că sigur acest lucru se va întâmpla, dar sunt optimistă (…) Discuții au fost cu toți colegii din Parlament”, a precizat Alina Gorghiu.

sursa: www.stiri pe surse.ro

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*