Ultimele stiri

PNL Timiș: “PSD Timiș continuă campania cu aceleași dezinformări ridicole, folosindu-se în plus de metode securiste”

PNL

Ieri, reprezentanții PSD Timiș au dat o replică protestului anti-Ponta, care urmează să fie organizat astăzi, la Timișoara, în Piața Operei.

PSD Timiș a transmis ieri că protestul „este o dovadă clară a politizării mitingului şi a implicării PNL-ului şi a domnului Nicolae Robu în această acţiune care, din acest moment, nu mai poate purta numele de acţiune civică”.

Totul a plecat de la un e-mail trimis de pe adresa privată a purtătorului de cuvânt al PNL Timiș, Alina Sabou, care avea atașat textul care ar urma să fie citit sâmbătă, la mitingul „Banatul are voce”, programat să înceapă la ora 18. „Scrisoarea mi-a parvenit prin intermediul studenților, care erau interesați să apară în presă. Așadar, nu are legătura nici cu mine, nici cu PNL, doar ajut cauza și vă rog să nu interpretați altfel”, a scris Sabou în mailul respectiv.

De cealaltă parte, Alina Sabou, purtător de cuvânt PNL Timiș spune că: “PSD Timiș continuă campania cu aceleași dezinformări ridicole, folosindu-se în plus de metode securiste: având acces la conturi personale de email, adică la corespondența privată. Emailul primit la rândul meu, pe adresa personală, și transmis apoi unor jurnaliști, repet, de pe adresa personală, a ajuns în posesia PSD Timiș, aceștia dezinformând că s-ar fi trimis un comunicat din partea Biroului de presă PNL Timiș. Chiar dacă împărtășește valorile pentru care se organizează protestul, PNL Timiș nu are nicio legatură cu mitingul de mâine și nici cu organizatorii săi, fapt precizat în mesajul personal transmis unora dintre jurnaliști”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*