Ultimele stiri

PNL Timiș s-a închegat! Toate organizațiile administrativ-teritoriale au conducere monocefală

PNL

În PNL Timiș s-a reușit trecerea la conducere monocefală. Toate organizațiile administrativ-teritoriale au, pe hârtie, în acest moment , un singur președinte. Anunțul a fost făcut de co-președintele filialei Nicolae Robu.

„Am făcut o nouă raportare la zi a stadiului punerii în practică a fuziunii prin trecere la conduceri monocefale. Vă post spune că rămăseseră șase unități administrativ-teritoriale la care nu s-au găsit formule pentru trecerea la conduceri monocefale, dar că după ședință, noi, cei doi copreședinți și cei doi secretari, am rezolvat problemele și în acele localități și în momentul de față funcționăm cu conduceri monocefale peste tot”, a declarat Nicolae Robu.

Conform co-președintelui, PNL Timiș este prima organizație din țară care a reușit trecerea la conducere monocefală în toate unitățile, într-un timp atât de scurt. Totuși, liderul liberal a ținut să precizeze, încă o dată, că rolul actual de președinte de unitate administrativă nu va garanta poziția de candidat la alegerile locale din 2016.

„Am stabilit președinții, dar nu am stabilit numele celor care vor fi candidați la funcția de primar. Candidații vor fi stabiliți la toamnă după criterii foarte clare de evaluare și după efectuarea unor sondaje. De asemenea, am mai stabilit că cei ce-ș asumă responsabilitatea de a conduce organizațiilor de la secțiile de votare, nu vor fi reprezentanții PNL în secțiile de votare”, a conchis liberalul Robu.

De precizat este și faptul că, totuși, filiala județeană va funcționa, în continuare, cu conducere bicefală, la cârma ei stând Nicolae Robu și Dan Popa.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*