Ultimele stiri

PNL Timiș vrea să promoveze tineri și femei. Cum decurge fuziunea

N-au fost prea multe funcții pentru femeile liberale în partid, dar asta se va schimba. Cel puțin asta promit copreședinții PNL Timiș, Dan Popa și Nicolae Robu, care văd femeile și tinerii esențiali în buna funcționare a formațiunii la cârma căreia se află. Tocmai din acest motiv, cei doi le transmit femeilor și tinerilor din partid să nu se teamă să candideze pentru diverse funcții.

„Noi suntem un partid meritocratic care promovează excelența indiferent de vârstă sau sex. Avem colege și tineri extraordinari care dacă vor dori să candideze, se vor găsi pe poziții eligibile pe listele noastre”, a explicat Nicolae Robu.

Mai mult, cei doi au ținut să precizeze că s-a progresat semnificativ cu fuziunea, săptămâna viitoare urmând ca la Timișoara să aibă loc o întâlnire cu întreg activul de partid.

“Pentru joia viitoare am convocat întregul activ de partid pentru a face o primă întâlnire. Ne-am propus să le prezentam și lor stadiul fuziunii. Noi ne-am fixat niște repere și încercăm să ne ținem de ele. În luna aprilie reînnoim adeziunile să vedem pe câți membrii de partid ne bazăm”, a explicat Dan Popa.

Deși în alte județe fuziune nu merge chiar în linie dreaptă, cei doi copreședinți anunță că Timișul stă excelent la acest capitol, chiar dacă recunosc că în unele zone mai întâmpină dificultăți din cauza orgoliilor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*