Ultimele stiri

PNL: Victor Ponta a numit la conducerea PSD Diaspora un deputat care are interdicția de a părăsi țara!

Purtătorul de cuvânt al PNL Diaspora, Ovidiu Raețchi, a afirmat astăzi că numirea unui deputat trimis în judecată pentru dare de mită, aflat sub control judiciar, cu interdicție de a părăsi țara, la conducerea PSD Diaspora reprezintă culmea aroganței pe care Victor Ponta poate să o arate în raport cu românii care muncesc și trăiesc în străinătate.

„Când te gândești că Victor Ponta și colegii săi au inventat tot ce era de inventat în materie de sfidat Diaspora, observi totusi că resursele lor creative sunt nesecate. Am aflat cu stupoare că deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost numit la șefia PSD Diaspora. O numire onorabilă dacă ignorăm, totuși, o problemă de mobilitate legală a domnului Rădulescu, care este trimis în judecată pentru dare de mită, se află sub control judiciar și are… interdicție de a părăsi țara. Este probabil o soluție pentru a bloca total dialogul PSD cu românii din străinătate: nu putem veni la voi, nu ne lasă judecătorii. Eventual se poate miza pe cartea victimizării: pesediștii ar lucra pentru românii din Diaspora, dar sunt victime politice ale procurorilor anticorupție. Ar putea totuși exista un efect benefic al acestei numiri uluitoare: domnul Rădulescu va susține probabil votul prin corespondență, fiind în imposibilitatea de a călători”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL Diaspora.
Raețchi a adăugat că aceasta nu este singura numire controversată prin care Ponta își dovedește lipsa de respect pentru Diaspora: Bogdan Stanoevici, fostul ministru delegat pentru românii de pretutindeni, s-ar pregăti pentru șefia TVR.
„Aproape la fel de interesantă este și o altă numire pe care PSD se pare că o pregătește la șefia TVR: Bogdan Stanoevici, pion important al lui Ponta în blocarea votului în străinătate și care susținea că românii care cereau să voteze sunt „agitatori” care se infiltrează pentru a intra în conflict”, a mai spus reprezentantul PNL.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*