Ultimele stiri

PNL: Votul în cazul Vosganian, extrem de surprinzator

PNL

Purtatorul de cuvânt al PNL, Ionut Stroe, a declarat, joi, ca votul senatorilor de respingere a solicitarii Parchetului General de începere a urmaririi penale în cazul Varujan Vosganian a fost ‘extrem de surprinzator’, precizând ca la nivel de partid liberalii hotarâsera altceva.

Nu a fost o decizie de partid în sensul asta. Noi hotarâseram altceva. Noi hotarâseram sa raspundem prompt si pozitiv la orice fel de solicitare din partea justitiei. E extrem de surprinzator votul asta si încercam în momentele acestea sa analizam, sa vedem care a fost situatia acolo. (…) Nu stiu ce a fost acolo. (…) În momentul de fata încercam sa vedem ce s-a întâmplat la Senat‘, a declarat Stroe pentru Agerpres.

Întrebat daca ar putea fi aplicate sanctiuni pe linie de partid senatorilor PNL care au votat împotriva solicitarii Parchetului în cazul Vosganian, Stroe a afirmat ca nu stie nici macar daca sunt voturi de la PNL împotriva solicitarii Parchetului. Citește mai multe AICI.

1 Commentariu pe PNL: Votul în cazul Vosganian, extrem de surprinzator

  1. Parlamentarii PNL , singuri , nu puteau da un asemenea verdict.
    Este cit se poate de clar, ca „ajutorul” a venit din partea PSD-ului pentru a creea o imagine proasta celor din partidul lui Varujan.
    Asa va trebuie daca voi stati si asteptati ca Pontache sa-si faca jocurile.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*