Ultimele stiri

PNL vrea alegeri anticipate! Ce le reproșează senatorul Ben-Oni Ardelean rivalilor din PSD

Ben Oni Ardelean

PNL reacționează dur după ce Dan Șova a fost salvat de Senat de la  arest. Liberalii vor alegeri anticipate și acuză faptul că rivalii din PSD nu înțeleg dorințele cetățenilor.

Prin vocea senatorului de Timiș, Ben-Oni Ardelean, liberalii acuză felul în care a fost tratat miercuri, în Senat, cazul Dan Șova. După ce acesta a fost scăpat de la arestare de colegii săi, liberalii acuză că gestul a periclitat grav imaginea României în exterior.

“A fost și este un vot care suscită încă emoții și este normal să fie așa. Acesta era predictibil. Încă de săptămâna trecută când am văzut votul din comisia juridică am anunțat pe un post TV că ăsta va fi votul în cazul Șova. Cred că această abordare pur politicianistă este o sfidare atât la dorința cetățenilor, cât și a sferei internaționale pentru că în acest moment România este privită ca pilon de stabilitate în zonă. Discutăm de baze americane, discutăm de un scut anti-rachetă. Nu avem voie să greșim la capitolul corupție pentru că credibilitatea noastră e pusă iar la îndoială. PSD-ul nu numai că nu a înțeles și nu înțelege nimic din dorința cetățeanului. PSD-ul sfidează, își bate joc de electorat, de colegii săi și de instituțiile din România.. Dacă aveam unde să mai mergem în jos în privința decredibilizării, ieri am mai primit un glonț în picior”, a explicat senatorul într-o conferință de presă.

În acest sens, prin vocea senatorului Ardelean, PNL anunță că vrea alegeri anticipate.

“Vrem alegeri anticipate. România din acest moment are nevoia de ieșire din acest blocaj. Nu țin minte să ne fi aflat într-un blocaj mai mare ca acesta. Acesta este din frică de DNA. Cei aflați în administrație nu mai semnează nimic, nu mai vor să fie în comisii de licitații, de recepții, din teamă de DNA. Se impune o primenire a administrației și a clasei politice, iar singura soluție e ca cei care au fost compromiși în acest moment să fie scoși din sfera administrativă și politică”, a mai adăugat Ardelean.

Liberalul spune că nu crede că ieșirea în stradă este o soluție, dar spune că este convins că PSD-ul nu va înțelege ce electoratul vrea, decât prin presiune.

1 Commentariu pe PNL vrea alegeri anticipate! Ce le reproșează senatorul Ben-Oni Ardelean rivalilor din PSD

  1. Asa e dle Senator, aveti dreptate. Anticipate

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*