Ultimele stiri

PNŢCD cu ochii pe Colegiul 3. Cine doreşte Valentin Moldovan să candideze

Aşa cum s-a anunţat deja, Maria Grapini şi-a dat demisia din funcţia de deputat al Colegiului 3 pentru a putea să candideze la alegerile europarlamentare din mai. Aceasta a anunţat oficial că va părăsi funcţia săptămâna trecută, deşi acest lucru era deja demult cunoscut.

Partide precum PNL, PDL sau PC au anunţat, deja, că vor avea candidaţi pe acest post, iar acum a venit rândul PNŢCD-ului să se alăture acestora în cursa pentru Colegiul 3. Deşi încă nu ştiu exact cine va fi candidatul sau candidaţii, preşedintele PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan, a declarat că i-ar plăcea ca la aceste alegeri, partidul său să fie reprezentat de consilierul local Adrian Orza.

Adrian Orza a candidat la această funcţie şi în 2012, dar din cauza susţinerii financiare scăzute şi din lipsa a 64 de voturi nu a ajuns în această funcţie.

În cursa pentru Colegiul 3 ar putea să intre şi liderul PNŢCD Timişoara, Ciprian Mihok. Acesta încă nu este sigur că va candida, spunând că este prea devreme pentru a se gândi la aşa ceva.

Acesta a mai declarat că, probabil, cea mai bună metodă este organizarea unui sondaj pentru a vedea care dintre potenţialii lor candidaţi ar fi cel mai potrivit pentru Colegiul 3.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*