Ultimele stiri

PNŢCD şi-a început campania electorală pentru europarlamentare. Ce „personalitate” s-a reîntors în partid

PNTCD

PNŢCD a sărbătorit astăzi, la Timişoara, împlinirea a 145 de ani de la înfiinţarea, în oraşul de pe Bega, a primului partid de pe teritoriul actual al României.

Cu această ocazie, la Timişoara s-a prezentat şi o delegaţie de la Bucureşti în fruntea căreia se afla Aurelian Pavelescu, liderul PNŢCD la nivel naţional. Acesta a declarat că, pe lângă sărbătoarea de azi, PNŢCD doreşti să înceapă, la Timişoara, campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.

Candidatul din Timiş, Viorel Moldovan, nu se află pe un loc eligibil pe lista candidaţilor, cu toate acestea, PNŢCD este încrezător că timişorenii le vor fi alături în timpul alegerilor.

Aceştia au declarat că se aşteaptă la un scor de cel puţin 5% şi doresc să obţină cel puţin 2 mandate.

Liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a vorbit şi despre partidul pe care îl conduce. Acesta a afirmat că doreşte ca actualul guvern să fie înlăturat, şi că, în opinia sa, PNŢCD este alternativa potrivită. Pavelescu a mai spus că partidul pe care îl conduce este într-o continuă ascensiune şi se bucură de faptul că Ştefan Drăgulescu a decis să intre din nou în partid.

„Azi a revenit în partid domnul Ştefan Drăgulescu, unul din fondatorii PNŢCD, încă din ’89. Este fost Ministru al Sănătăţii, rector la Facultăţii de Medicină Timişoara, o personalitate a partidului nostru. Domnul Drăgulescu se alătură unei echipe tinere care a preluat conducerea, atât la nivel judeţean, dar şi la nivel municipal. Timişoara are obiectivul de a readuce partidul acolo unde merită”, a declarat liderul PNŢCD.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*