Ultimele stiri

PNŢCD Timiş avertizează: Podul Michelangelo ar putea să se prăbuşească

Pod Michelangelo

Oficialii PNŢCD, la nivel local, fac acuze serioase în ceea ce priveşte modul în care a fost reabilitat Podul Michelangelo. Preşedintele PNŢCD Timiş, Ciprian Mihok, a declarat că situaţia este atât de gravă încât el, ca cetăţean, se temă să mai treacă pe pod cu automobilul.

Acesta a afirmat că, deşi Primăria Timişoara a declarat, în repetate rânduri, că podul a fost reabilitat, în urma unei expertize cerute de PNŢCD s-a demonstrat că acest lucru nu este în totalitate adevărat. Mai precis sistemele de tip reazem sunt, în continuare, într-un stadiu de degradare din cauza unei conducte care le corodează.

„Nu vreau să fiu tratat ca un politician care face opoziţie în momentul de faţă, nu acesta e scopul meu. Acum sunt un cetăţean îngrijorat, căruia îi este frică să mai circule cu automobilul pe acest pod”, a declarat preşedintele PNŢCD Timişoara.

Ciprian Mihok a mai spus că nu este convins că Nicolae Robu şi viceprimarul Dan Diaconu ştiau despre acest lucru, având în vedere că ei îşi bazează declaraţiile pe informaţiile primite de la Culiţă Chiş, şeful Direcţiei Tehnice din Primăria Timişoara.

„Culiţă Chiş este principalul vinovat. Prin neglijenţa lui poate cauza pierderi de vieţii”, a afirmat Ciprian Mihok.

Acesta a făcut şi un apel către primarul Nicolae Robu şi viceprimarul Dan Diaconu: „Domnule primar şi viceprimar, podul nu este reabilitat aşa cum aţi declarat de mai multe ori. Aşa cum se vede, trebuie o expertiză nouă. Luaţi oameni competenţi lângă dumneavoastră”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*