Ultimele stiri

PNŢCD Timiş se alătură politicienilor care îi cer demisia lui Horia Cristian

Deşi Horia Cristian a încercat să-şi justifice afirmaţiile referitoare la necesitatea oraşului de a avea spital regional, scandalul continuă.  Deputatului PNL i se cere din nou demisia, de data aceasta, fiind învinuit pentru cele spuse, de preşedintele PNŢCD, Valentin Moldovan.

În urmă cu o săptămână, Horia Cristian a declarat că este de părere că Timişoara nu are nevoie de spital regional şi că ar trebui să se înţeleagă că „Timişoara nu este buricul pământului”.

„Pentru noi, Timişoara este buricul pământului şi aşa trebuie să fie. Aleşii noştri sunt trimişi de către timişoreni în parlamentul României ca să ne susţină interesele, inclusiv pentru construirea unui spital. Oricât am fi noi de bogaţi şi oricât ar fi timişorenii şi bănăţenii de oameni gospodari, mai avem nevoie şi de sprijin, atâta timp cât şi ei contribuie substanţial la bugetul ţării. De aceea, ne aliem poziţiei unor colegi şi îi cerem demisia domnului Cristian. Aşa ar fi frumos şi aşa ar fi corect! Atâta timp cât tu consideri că oraşul care te-a trimis în parlament şi care ţi-a dat o funcţie de demnitar nu mai merită, ar fi bine să îl laşi pe altul, care pune pe prim plan interesele acestei comunităţi”, a declarat Valentin Moldovan.

Liderul PNŢCD Timiş a afirmat că va semna şi petiţia online care doreşte înlăturarea din funcţie a deputatului PNL.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*