Ultimele stiri

Poartă nouă la intrarea în Timişoara, pe Calea Lugojului. Ce scrie pe ea

poarta intrare calea lugojului

Timişoara are, în sfârşit, o poartă de intrare nouă pe Calea Lugojului. Lucrările au început în urmă cu aproximativ două luni şi sunt aproape de final. Poarta este gri şi are următorul mesaj scris pe ea: „Timişoara, oraşul declanşării Revoluţiei Române din Decembrie 1989”.

Pe stâlpii porţii mai apar şi un steag al României şi unul al Uniunii Europene, iar într-o parte, pe un panou separat, denumirile oraşelor cu care Timişoara este înfrăţită.

Primăria Timişoara a investit peste 60.000 de euro pentru a realiza noua poarte de la intrarea în oraş de pe Calea Lugojului. Urmează ca muncitorii să se apuce de reabilitat, săptămâna viitoare, şi poarte de intrare de pe Calea Aradului.

Foto: Facebook „Robu trebuie să plece

1 Commentariu pe Poartă nouă la intrarea în Timişoara, pe Calea Lugojului. Ce scrie pe ea

  1. Marcela V. // 11 iulie 2015 a 04:50 // Răspunde

    Faptul ca s-a pus pe poarta o referinta la revolutia din 1989 nu face poarta asta de intrare nici frumoasa nici utila. Nu cred ca cineva din mersul masinii citeste inscriptiile. Nu pot sa cred ca s-au cheltuit 60K euro pt. asa ceva. CE LIPSA DE RESPECT FATA DE BANUL PUBLIC!! In contrast uite cum arata semnul de intrare in Toronto de pe QEW (major hwy). (se pare ca nu se poate posta nici o poza in comentariu)

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*