Ultimele stiri

Politehnica Timișoara devine universitatea elevilor pentru trei zile

universitatea politehnica timisoara

Peste 800 de elevi care învață în 20 de județe ale țării vor avea ocazia să cunoască ce înseamnă viața de student la Timișoara, în cadrul primei ediții a proiectului “Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”. Astfel, timp de trei zile, Politehnica devine universitatea micuților care învață în școlile din țară.

„Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!” se află la prima ediție și reprezintă materializarea parteneriatelor încheiate cu inspectorii generali din 20 de județe din partea de Vest a țării, ca urmare a întâlnirii găzduite de Universitatea Politehnica pe 21 februarie 2014. Proiectul are ca obiective principale informarea și familiarizarea elevilor cu mediul universitar în scopul asigurării unei bune tranziții a absolvenților de liceu spre învățământul superior și orientarea lor către o carieră de succes.

Cei peste 800 de elevi vor avea ocazia să cunoască mediul universitar tehnic timișorean, oferta de studii a Politehnicii, vor putea să-și verifice cunoștințele în domeniile de interes prin participarea la concursurile organizate de Facultatea de Electronică și Telecomunicații, Facultatea de Mecanică, respectiv Facultatea de Chimie, vor lua contact cu cei care sunt deja studenți și vor cunoaşte îndeaproape orașul Timișoara.

Costurile pentru transportul, cazarea și masa elevilor și a profesorilor însoțitori (aprox. 1000 de persoane) sunt suportate de către Universitatea Politehnica. Deschiderea festivă a evenimentului a avut loc ieri.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*