Ultimele stiri

Poliția de frontieră va lua cu asalt Piața Victoriei! Care este motivul?

Poliția de Frontieră va lua cu asalt platoul din Piața Victoriei, cu prilejul aniversării celor 150 de ani de existenţă. Astfel, joi, 24 iulie 2014, de la ora 11.00, în Piaţa Victoriei din Timişoara (pe platoul din faţa Operei) se va face o expoziție a tehnicii din dotarea ITFP Timişoara şi, de asemenea, cei prezenți pot lua parte la exerciţii demonstrative ale lucrătorilor din cadrul Detaşamantului de Sprijin Operativ, precum şi exerciţii demonstrative ale câinilor poliţişti.

La aceste activităţi vor participa şi delegaţii din partea Ungariei şi Serbiei, reprezentanţii ai autorităţilor publice locale şi ale altor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Cu ocazia Zilei Poliţiei de Frontieră Române, la nivelul ITPF Timişoara vor fi avansaţi la termen  în gradul profesional următor peste 360 poliţişti de frontieră din cadul judeţelor Timiş, Caraş Severin şi Mehedinţi. Totodată vor fi avansați înainte de termen pentru merite deosebite în activitatea profesională depusă 78 de poliţişti de frontieră din cadrul ITPF Timişoara – destructurarea unor reţele de crimă organizată specializate în contrabandă cu produse accizabile, fraudă şi evaziune fiscală, capturi de ţigări de contrabandă în PTF –urile din cadrul ITPF Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*