Ultimele stiri

Poliția Locală avertizează: formațiunile politice trebuie să-și retragă afișele electorale amplasate ilegal!

AFIS

Ultimatum pentru formațiunile politice care au amplasate materiale electorale ilegal! Până astăzi, la ora 14.00, toate afișele și bannerele care nu sunt amplasate în locuri aprobate de Primărie trebuie să dispară.

“Ca urmare a faptului că întregul oraș este împânzit de materiale electorale amplasate în locuri în care nu există aprobare din partea Primăriei, Poliția Locală Timișoara atrage atentia tuturor formațiunilor politice ca până astăzi, la ora 14.00 toate materialele electorale amplasate în locuri ilegale să fie retrase, în caz contrar urmând a fi ridicate”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Conform dipozitiei primarului, Nicolae Robu, „primarii sunt obligaţi ca după expirarea termenului de depunere a candidaturilor, dar până la începerea campaniei electorale, să stabileasca, prin dispoziție, locuri speciale pentru afișajul electoral în care să amplaseze panouri electorale, ținând seama de numărul partidelor politice”.

Cei care nu se conformează, sunt pasibili de amenzi.

1 Commentariu pe Poliția Locală avertizează: formațiunile politice trebuie să-și retragă afișele electorale amplasate ilegal!

  1. Ar putea sa ii amendez (Asa cum fac cu persoanele care nu au nici un venit-pers. fara adapost- dar totusi le dau amenzi !! )
    Pe de alta parte sa le dea si un ultimatum ca tot partidele politice sa stranga „mizeria” nu administratia locala..si in fiecare zi o noua amenda daca nu au strans..”afisul „.. ce ban frumosi ar face bugetul local..

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*