Ultimele stiri

Poliția Locală este în slujba cetățenilor! Cum îi informează pe timișoreni cu privire la atribuții și date de contact

Pentru că s-a decoperit că cetățenii nu cunosc, sau cunosc doar partial atribuțiile Poliției Locale, s-a trecut la o amplă campanie de informare. Astfel, polițiștii locali vor lupta cu necunosterea prin intermediul unor pliante pline de informații.

“Direcția Poliția Locală Timișoara a demarat o campanie de informare cu privire la atribuțiile pe care instituția le are pe diferite linii, locația și datele de contact. Pentru că există situații în care cetățenii susțin că nu cunosc sau cunosc doar parțial atribuțiile Poliției Locale, fapt care reiese și din discuțiile cu aceștia, precum și în urma rezultatelor de la sondajele de opinie realizate în colaborarea cu Facultatea de Sociologie din cadrul Universității de Vest, s-a decis informarea timișorenilor cu privire la aceste aspect”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Astfel, în această perioadă sunt înmânate pliante care cuprind atribuțiile Poliției Locale în domeniul ordinii și liniștii publice, circulației pe drumurile publice, protecției mediului, activității comerciale, disciplinei în construcții și al afișajului stradal, evidenței persoanei sau alte atribuții.

De asemenea, Poliția Locală Timișoara anunță că are sediul pe str. Avram Imbroane nr. 54, iar pagina de prezentare pe internet este www.politialocalatm.ro. Cei interesați să depună sesizări sau sa afle alte informații pot scrie și pe adresa de e-mail contact@politialoctm.ro.

pliante1

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*