Ultimele stiri

Poliția Locală intră în curțile imobilelor de patrimoniu pentru a face verificări! Amenzile pot ajunge până la 10.000 lei

Cladire istorica

Poliţiştii locali iau la pas curţile imobilelor de patrimoniu din Timişoara pentru a verifica dacă proprietarii le îngrijesc sau dacă au adus modificări neautorizate clădirilor! Traian Stoia anunță că primele controale au avut deja loc în cartierul Fabric și s-a dovedit că mulți proprietari nu dau doi bani pe faptul că trăiesc într-un astfel de imobil.

Astfel, s-a constatat în repetate rânduri că, deși la exteriorul clădirii nu erau vizibile modificări, din curtea acestea puteau fi observate. Vorbim despre montarea de termopane, schimbarea porților și a ușilor originale sau de zugrăvirea în mod incorect.

Proprietarii care au fost descoperiți în asemenea situații au fost sesizat să aducă clădire ala forma inițială, iar dacă nu se va face acest lucru, aceștia riscă amenzi de până la 10.000 de lei.

„Până în 10.000 de lei poate ajunge amenda. Dar, de obicei, majoritatea sunt între 5.000 şi 8000 de lei”, a afirmat Stoia.

Până în prezent, controale au avut loc în zona Pieței Traian, pe străzi precum  Ion Mihalache, Ion Creango, Dacilor sau Mitropolit Andrei Șaguna.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*