Ultimele stiri

Poliția Locală scoate 11 posturi la concurs! Candidații trebuie să știe să meargă cu bicicleta

Vrei să devii polițist local? Acum e șansa ta!  Poliţia Locală Timişoara a anunţat pe site-ul propriu că scoate la concurs nouă posturi de poliţişti locali debutanţi, precum şi două posturi de consilieri.

Cei care doresc să devină poliţişti locali debutanţi trebuie să aibă o înălţime minimă de 1,75 m, în cazul bărbaţilor, şi 1,70 m, în cazul femeilor. De asemenea, candidaţii trebuie să treacă mai multe probe sportive, printre care şi mersul pe bicicletă. Studiile minime necesare sunt cele liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat.

Pentru posturile de consilieri, candidaţii trebuie să aibă studii universitare în domeniul economic sau juridic şi o vechime de minimum cinci ani.

Probele sportive pentru cei care doresc să devină poliţişti locali vor avea loc pe 22 septembrie, la ora 10, la Stadionul Ştiinţa. Proba scrisă va avea loc o zi mai târziu la sediul Poliţiei Locale Timişoara, iar interviul final, pe 25 septembrie, tot la sediul Poliţiei Locale Timişoara.

Informaţii suplimentare despre dosarul pe care trebuie să îl pregătească un candidat înainte de a susţine concursul găsiţi aici .

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*