Ultimele stiri

Poliția Locală și Consiliile de Cartier au decis! Cetățenii trebuie să se implice în bunul mers al orașului

intâlnire

Poliția Locală Timișoara a organizat o nouă întâlnire cu reprezentanții Consiliilor Consultative de Cartier. Aceste întâlniri sunt convocate periodic pentru a se dezbate problemele cu care se confruntă cetățenii în cartiere și cum pot fi acestea soluționate de polițiștii locali. Principala concluzie la care s-a ajuns  este că timișorenii trebuie să ajute Poliția Locală, așa că ar fi bine să se implice în mod real, prin semnalarea aspectelor pe care le observă în oraș.

Din partea cetățenilor au fost prezenți președinți și vicepreședinți ai Consiliilor Consultative de Cartier din Calea Martirilor (Girocului), Aradului, Lipovei, Fabric, Șagului – Elisabetin, Cetate, Ghiroda, Mehala, Ronaț, Plopi, Freidorf, Circumvalațiunii.

La discuții au mai fost prezenți și șefii secțiilor de poliție din cadrul Poliției Municipiului Timișoara. Aspectele semnalate de reprezentanții cetățenilor care intră în competența Poliției Locale au fost notate, urmând a fi soluționate, iar cele care intră în competența altor instituții vor fi aduse la cunoștința acestora. Principalul aspect care s-a evidențiat în urma dezbaterilor este necesitatea unei colaborări strânse între cetățeni și poliția locală, fiind nevoie ca și timișorenii să se implice în mod real prin semnalarea aspectelor pe care le observă în oraș, pe lângă patrulările zilnice polițiștii locali intervenind punctual în funcție de problema sesizată și de situația operativă din teren.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*