Ultimele stiri

Politicienii traseiști, care și-au schimbat partidul, și-ar putea pierde funcțiile

Judecătorii Curţii Constituţionale au declarat neconstituţională ordonanţa care a permis aleşilor locali să migreze de la un partid la altul fără să îşi piardă mandatul.

În Timiș, numeroși primari, consilieri locali sau județeni și-au părăsit partidele pentru a trece de altă baricadă sau pentru a deveni independenți.

În Consiliul Local Timişoara , consilierii PP-DD Petrică Folică şi Florian Stoian au trecut la PNL, Lucian Taropa a migrat la PSD, iar Adrian Orza, Flavius Boncea, Bogdan Herzog (PNŢCD) şi Nistor Geană (PC)  au devenit independenţi.

În Consiliul Judeţean Timiş, consilierii Dorel Demea, Florian Zanfir şi Teodor Crişan au migrat de la PP-DD la PSD, Gheorghe Bologa a trecut de la PNL la PSD, Petru Juravle de la PP-DD, Marina Radu și Marcel Mohoc de la PSD și Traian Stancu de la PC au devenit independenți, iar Sorin Cociobea şi Dorin Cutu au trecut de la PDL la PSD.

În urma deciziei Curţii Constituţionale, toţi cei care au părăsit partidul din care făceau parte, riscă să rămână şi fără mandate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*