Ultimele stiri

Poliţist local, agresat de un tânăr în tramvai

Scandal monstru! Un poliţist local a fost agresat de un tânăr care a încercat să scape de amendă după ce a fost prins circulând fără bilet în tramvai. Incidentul s-a petrecut ieri, pe linia tramvaiului 2.

„Poliţiştii locali din cadrul Biroului Transport Urban, aflaţi în cadrul unei acţiuni pe mijloacele de transport în comun împreună cu reprezentanţii RATT, au acţionat ieri, în tramvaiul nr. 2 pe linia str. 3 August 1919 – Prefectură, pentru legitimarea unei persoane care circula fără bilet. În momentul în care bărbatul depistat a fost invitat să coboare, acesta a devenit violent în limbaj şi gesturi, adresând cuvinte jignitoare şi, mai mult, încercând să-l lovească pe poliţistul local cu pumnii şi cu capul, rupându-i gradele şi centura multifuncţională”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

De asemenea, acesta tânărul l-a mai ameninţat pe agentul local cu moartea, dar şi cu faptul că va avea grijă să fie dat afară din instituţia în care lucrează. Imediat ce a fost coborât din mijlocul de transport, a fost condus la sediul Poliţiei Locale, unde a fost legitimat şi apoi predat poliţiştilor de la Secţia 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. În urma prezentării organelor abilitate, procurorul a stabilit că acesta poate fi cercetat în stare de libertate.

Incidentul vine la o săptămână după ce un alţi doi colegi ai agentului local nu au fost lăsaţi să îşi facă datoria şi au fost ameninţaţi că îşi vor pierde locurile de muncă.

 

1 Commentariu pe Poliţist local, agresat de un tânăr în tramvai

  1. La puscarie cu agresorul…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*