Ultimele stiri

Polițiști de frontieră de la Moraviţa, cercetați. Aceștia sunt suspectați că nu și-au îndeplinit atribuţiile când contrabandiștii de țigări au trecut prin filtru [Video]

frontiera

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a dispus cercetarea în regim de urgenţă, a şefului PTF Moraviţa, precum şi a alți trei agenţi din cadrul punctului de frontieră. Ancheta vine în urma incidentului de ieri, când un traficant de țigări,  a trecut prin vama Moravița cu mașina încărcată cu tutun de contrabandă. Acesta a forțat un filtru și a lovit cu mașina doi polițiști de frontieră.

Ancheta internă pornită la punctul de frontieră Moravița va stabili modul cum a fost efectuat controlul de frontieră asupra celor două vehicule şi dacă angajații şi-au îndeplinit atribuţiile specifice.

În urma perchezițiilor efectuate ieri la cei doi contrabandiști acasă au fost descoperite 82 de baxuri de ţigări ce conţineau  cantitatea de 41.124 pachete de ţigări. Ambii conducători auto a fost reţinuţi şi au fost audiaţi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontiera Moraviţa, iar faţă de unul dintre ei a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore  pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi ultraj.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*