Ultimele stiri

Poliţisti de Frontieră din cadrul ITPF Timişoara campioni naţionali la Unifight

Doi poliţişti şi două poliţiste de frontieră din cadrul ITPF Timişoara au câştigat şase titluri de campioni naţionali la competiţia UNIFIGHT organizată de Ministerul Afacerilor Interne.

Competiţia a avut loc săptămâna trecută în Oneşti, judeţul Bacău şi a aliniat la start peste 100 de poliţişti de frontieră, poliţişti, jandarmi şi pompieri.
Astfel, în perioada 27 – 30.04.2015 în Oneşti a avut loc etapa finală a Unifight – Ministerului Afacerilor Interne la care au participat cei mai buni poliţişti de frontieră, poliţişti, jandarmi şi pompieri.
Din echipa ITPF Timişoara a făcut parte agent şef adjunct Moraru Corina, poliţistă de frontieră în cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, agent de politie Nagy Gyuris Catalina poliţistă de frontieră în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, Inspector de politie Neagu Viorel poliţist de frontieră în cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Jimbolia şi agent principal de politie Foia Dacian politist de frontieră în cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş.
Colegii noştri au obţinut următoarele rezultate:
1. Agent de politie NAGY GYURIS CATALINA la categoira + 60 Kg:
LOC I – light – contact
LOC I – full – contact
2. Agent sef adjunct de politie MORARU CORINA la categoira 60 Kg:
LOC II – light – contact
LOC II – full – contact
3. Inspector de politie NEAGU VIOREL la categoira 70 Kg:
LOC II – light – contact
4. Agent principal de politie FOIA DACIAN la categoira 95 Kg:
LOC III – full – contact
La această competiţie participă cei mai buni sportivi din structurile Ministerului Afacerilor Interne, iar pregătirea acestora presupune o gamă mare de procedee tehnice, acestea conferindu-i acestui sport dinamism, spectaculozitate, stimularea imaginaţiei combinative şi gândirea sportivă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*