Ultimele stiri

Polițiști de frontieră loviți de mașina unui traficant de țigări. Doi contrabandiști au refuzat să oprească la un filtru

țigări

Doi contrabandiști de țigări au rănit doi polițiști de fontieră după ce au trecut cu mașina printr-un filtru, la Moravița. Aceștia au sperat că vor putea scăpa de control, așa că au apăsat accelerația atunci când polițiștii i-au somat să oprească.

Contrabandiștii de țigări erau în vizorul poliţiştilor de frontieră încă de la începutul anului. Astfel, polițiștii de frontieră de la Moravita și Timișoara au declanşat o acţiune specifică pentru destructurarea unei grupari specializate în săvârşirea infracţiunilor de contrabandă.

De filtrul organizat astăzi s-au apropiat două mașini care erau vizate. Șoferii nu au oprit la semnalele regulamentare, unul dintre ei trecând cu viteza prin filtru, lovind ușor doi polițiști de frontieră. Oamenii legii au plecat imediat în urmărirea celor două autoturisme. În casele în faţa cărora au găsit maşinile, poliţiştii au început percheziţii. Ambii conducători auto au fost găsiţi, reţinuţi şi duşi la audieri la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa.

Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorilor de pe lângă Judecatoria Deta.

Polițiștii de frontieră loviti de autoturism au fost răniti ușor. Acestora li s-au acordat primele îngrijiri medicale și sunt în afara oricărui pericol.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Polițiști de frontieră de la Moraviţa, cercetați. Aceștia sunt suspecțați că nu și-au îndeplinit atribuţiile când contrabandiștii de țigări au trecut prin filtru | Timisoara Online

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*