Ultimele stiri

Polițiștii au depistat în trafic patru persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice

Poliţiştii au depistat patru persoane în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării şoferilor cu aparatul etilotest, au rezultat valori cuprinse între 0,67 şi 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Doi dintre aceştia au refuzat să se supună recoltării probelor biologice.

Ieri, poliţiştii din Ciacova au oprit pentru control un autobuz care se deplasa în localitatea Obad. Întrucât conducătorul auto, un bărbat de 45 de ani, din comuna Ghilad, emana vapori de alcool, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, acesta refuzând să se supună recoltării.

În jurul orei 16.30, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 52 de ani, din Timişoara, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În aceeaşi zi, un tânăr de 29 de ani a fost depistat de poliţiştii Serviciul Rutier în timp ce conducea un autoturism în localitatea Jebel, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de  0.70  mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Tot în aceeași zi, polițiștii din Săcălaz au oprit pentru control un autoturism care circula pe D.N. 59 A. Întrucât şoferul, un tânăr de 27 de ani, din localitatea Cărpiniş, emana vapori de alcool, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de  0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, tânărul refuzând să se supună recoltării.

În toate cazurile, au fost întocmite dosare penale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*