Ultimele stiri

Polițiștii au desfășurat o acțiune fulger în satele din Timiș! Ce valoare au sancțiunile aplicate

masina politie

În cursul zilei de ieri, poliţiştii rutieri au acţionat în mediul rural, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Aceștia au constatat 14 infracţiuni şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 7400 de lei.

“La data de 24 iunie, poliţiştii rutieri şi cei de la ordine publică au desfăşurat, pe raza judeţului Timiş, activităţi în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi impunerii respectării regulilor de circulaţie tuturor participanţilor la trafic. Astfel, între orele 16.00 – 24.00, poliţiştii s-au deplasat pe raza localităţilor Biled, Dudeştii Noi, Calacea, Hodoni, Iecea Mică, Iecea Mare, Satchinez şi Sânandrei, unde au acţionat pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere”, transmite IPJ Timiș.

Ca urma a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au întocmit 14 dosare penale conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, celor care nu posedau permise de conducere, precum şi celor care se deplasau cu autovehicule neînmatriculate pe drumurile publice şi au aplicat 49 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7400 de lei.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 4 de permise de conducere pentru depăşirea limitelor legale de viteză şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*