Ultimele stiri

Polițiștii de frontieră timișeni au adus zâmbetul pe buzele mai multor micuți! Au jucat teatru și au împărțit cadouri / FOTO

În prag de Crăciun, poliţiştii de frontieră timişeni au readus zâmbetul pe buzele unor micuți cu probleme. Astfel,  cu ocazia sărbătorilor de iarnă, oamenii legii i-au vizitat pe copiii cu nevoi speciale de la Asociația „Sfântul Andrei” din Timișoara pe care i-au umplut de cadouri.

Ca urmare a campaniei iniţiate la nivelul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timişoara 60 de copiii din cadrul Asociației pentru copii cu nevoi speciale „Sfântul Andrei” din Timișoara, au primit din  partea poliţiştilor de frontieră timişeni pachete cu cadouri. Aceştia le-au mulţumit poliţiştilor de frontieră pentru frumoasele daruri şi le-au transmis Sărbători Fericite.

Tot astăzi, cu ocazia Serbării Pomului de Crăciun, într-o atmosferă de sărbătoare, copiii poliţiştilor de frontieră timişeni au asistat la un spectacol al Teatrului de Păpuşi, organizat la sediul  I.T.P.F. unde ulterior l-au întâlnit pe Moş Crăciun şi au primit cadouri.

PC194099 PC194142 PC194110 PC194129

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*