Ultimele stiri

Polițiștii locali au fost testați fizic [FOTO]

Emoții ca la școală pentru polițiștii locali din Timișoara. Aceștia au fost testați prin susținerea unui examen de pregătire fizică. Acesta s-a desfășurat marți pe Stadionul Știința, iar polițiștii au trebuit să facă față în proba de rezistență  1000 m bărbați, respectiv 800 m femei.

Totuși de la examen au lipsit polițiștii aflați în timpul programului. “Cei care nu au putut fi prezenți, fiind în timpul serviciului, vor fi testați la o dată ulterioară. De această dată, față de anul trecut s-a observat o evoluție pozitivă, polițiștii locali pregătindu-se mai mult pentru susținerea probei de rezistență și încadrându-se în baremul impus fiecărei categorii de vârstă, care este reglementat de sistemul Ministerului Afacerilor Interne și valabil pentru structurile din Sistemul de Ordine și Siguranță Publică”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Proba face parte din testările anuale cu ajutorul cărora se stabilesc evaluările anuale ce se acordă polițiștilor locali. Trebuie menționat faptul că stabilirea calificativelor la final de an pentru polițiștii locali se face din susținerea mai multor examene, anume pregătirea fizică, tragerea cu pistolul din dotare și pregătirea profesională. Ultimele două examene vor avea loc în perioada următoare.

testare1 testare2 testare6

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*