Ultimele stiri

Poliţiştii locali au ieşit în patrulare pe biciclete! Tu i-ai văzut?

Polițiștii locali timişoreni patrulează de astăzi și pe biciclete! În tricouri şi pantaloni scurţi primii zece poliţişti locali dotaţi cu biciclete au ieşit în patrulare în zonele pietonale şi prin parcuri. Înarmaţi cu spray-uri paralizante şi procese verbale aceştia vor fi pregătiţi să intervină ori de câte ori situaţia o va cere.

Încă de anul trecut s-a stabilit achiziționarea de echipament special pentru patrularea pe biciclete, mai exact pantaloni scurți, pantofi sport, tricouri albastre inscripționate și căști de protecție. Chiar dacă bicicletele le aveau deja, poliţiştii locali nu aveau echipamentul adecvat, aşa că odată cu achiziţionarea lui proiectul de patrulare pe două roţi a putut porni.

Începând de astăzi, cu mijloacele velo de patrulare, polițiștii locali vor putea fi văzuți în zonele pietonale şi parcuri, încercându-se astfel ca, alături de patrulele moto și auto, polițiștii locali  să fie prezenți în cât mai multe zone din oraș.

De altfel, de săptămâna viitoare vor fi organizate din nou acțiuni în cartierele orașului, unde, de asemenea, polițiștii pe biciclete vor fi prezenți. Astăzi au pornit pe traseu, alături de patrulele pe motoscutere ale Serviciului Circulație și cinci patrule de câte doi polițiști locali de la Serviciul Ordine Publică pe biciclete.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*