Ultimele stiri

Poliţiştii locali au trecut la măsurarea ZGOMOTULUI din cluburi. Este muzica prea tare?

club heaven

Tot mai mulţi timişoreni se plâng poliţiştilor că nu pot dormi noaptea, deranjaţi fiind de muzica dată prea tare care se aude în zonele cluburilor din oraş, în special la sfârşit de săptămână. Tocmai de aceea, în acest weekend, poliţiştii locali au organizat o acţiune împreună cu inspectorii de la Direcţia de Sănătate Publică Timiş, care au în dotare aparatură autorizată să efectueze măsurători privind zgomotul produs de societățile în cauză.

Astfel, în urma verificărilor s-a stabilit că la clubul Heaven şi Toniq nivelul de zgomot a fost depășit, măsurile legale urmând a fi luate de DSP. O altă societate sancționată în acest week-end cu 500 lei pentru nerespectarea legislației referitoare la liniștea publică a fost Caraboo AQ SRL de pe str. Augustin Pacha nr. 2.

Tot în acest week-end s-a verificat și respectarea dispozițiilor de suspendare a activității dispuse pe linie comercială pentru lipsa acordului de funcționare, dar și pe liniște publică la societățile a căror activitate a fost temporar suspendată prin dispozitie de primar. Astfel, poliţiştii locali au ajuns la concluzia că societatea „Casa Bunicii” funcţiona. 

„În acest caz s-a aplicat din nou o sancțiune contravențională în valoare de 800 lei urmând a se lua măsurile legale ori de câte ori se constată nerespectarea dispoziției primarului Municipiului Timișoara. Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou că astfel de verificări vor avea loc și în perioada următoare, mediatizarea acestor cazuri având rolul de a conștientiza reprezentanții firmelor că nerespectarea legislației privind ordinea și liniștea publică, precum și pe cea comercială atrage după sine sancțiuni drastice dar și posibilitatea suspendării activității pe anumite perioade de timp”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*